Doe mee in de strijd tegen rode mijt

Rode mijten zijn één van de meest hardnekkige problemen voor kippenboeren. Gelukkig zijn onze kippenhokken ingenieus ontworpen om ze te voorkomen!

Vector yellow rotating

Geen schuilplaats

Bij het ontwerpen van onze kippenhokken hebben we lang en diep nagedacht over hoe we de verspreiding van rode mijten kunnen voorkomen en we hebben een kippenhok ontworpen dat ideaal is voor kippen, maar niet zo vriendelijk voor rode mijten! In houten huizen verbergen rode mijten zich in de kieren, spleten en barsten in het hout, waardoor het zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, is om ze uit te roeien. Onze kippenhokken laten geen plaats voor rode mijten om zich te verbergen!

Vector yellow rotating

Eenvoudig te vookomen

Rode mijt plagen kunnen ernstige gevolgen hebben voor uw kippen, variërend van een verminderde eierproductie tot ongelukkige kippen die 's nachts weigeren het hok in te gaan. Als er toch rode mijten in een Nestera hok verschijnen, is een snelle schoonmaakbeurt voldoende om ze gemakkelijk te verwijderen. Dure en tijdrovende chemische behandelingen behoren tot het verleden.

Gladde, naadloze binnenkant

Gladde, naadloze binnenkant

Geen chemicaliën meer nodig

Geen chemicaliën meer nodig

Snel en makkelijk te reinigen

Snel en makkelijk te reinigen

Geen enkel plekje om zich te verstoppen

Geen enkel plekje om zich te verstoppen

Anti rode mijten ontwerp

Anti rode mijten ontwerp

Neem een kijkje tussen onze reviews

Geloof ons niet zomaar op ons woord

"Ik had er 3 jaar geleden al één moeten kopen voordat ik mijn kippen verloor aan de gevreesde rode mijt. Zeer goed gemaakt."

F. Vervaet

5stars

"Het hele ding kan gemakkelijk uit elkaar gehaald worden om schoon te maken en kan onder hoge druk gereinigd worden, wat een belangrijke bonus is. Zeer tevreden met het hok en het heeft ons rode mijt probleem opgelost. De kippen zien er nu veel gezonder uit dan toen ze nog een houten hok hadden."

J. Parmentier

5stars

"Dit is een briljang kippenhok. Na een vreselijke rode mijt plaag hadden we dringend een plastic hok nodig.
Het was voor 2 personen makkelijk om in elkaar te zetten en het is zo snel en eenvoudig schoon te maken. Onze kippen zijn er dol op en ze passen er alle 8 prima in, met voldoende ruimte.
Al met al kan ik dit hok niet genoeg aanbevelen, ik wou dat we het meteen hadden gekocht in plaats van ons geld te verspillen aan een houten hok.

A. de Smet

5stars

"Zeer goed, de kippen zijn er dol op en geen rode mijt te bekennen..."

E. Gillis

5stars

Blog

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

articless blog
Waarom kiezen voor een plastic kippenhok?
Jarenlang was de traditionele materiaalkeuze voor kippenhokken beperkt tot hout! Er zijn verschillende plastic hokken op de markt - maar ze zijn niet allemaal gelijk...
articless Blog
Welke kippenhok grootte moet ik aankopen?
Eén van de prioriteiten van Nestera is het bieden van een ideaal onderkomen voor gelukkige en gezonde kippen. Ontdek hoe je jouw toekomstige kippenhok moet kiezen.
articless Blog
Wat is de beste maat zitstok voor kippen?

Als je overweegt om een zitstok in het kippenhok te installeren, is het belangrijk om even de tijd te nemen om de basismechanismen van een vogelpoot te begrijpen. Lees verder om er zeker van te zijn dat je comfortabele zitstokken gebruikt voor jouw kippen.

Ontdek onze producten

cta image