een helpende hand

Bij Nestera proberen we van de wereld een betere plek te maken voor iedereen.

Wij schenken kippenhokken of nestkasten aan liefdadigheidsinstellingen die kansarme kinderen/ gezinnen helpen of dieren in nood proberen redden.

Vector yellow rotating

Go Beyond

Go Beyond geeft kinderen die rouwen, mishandeld of gepest worden, die in armoede leven of die voor een geliefde zorgen, de kans om aan hun zorgen en druk te ontsnappen door naar het platteland te gaan.

Hun ongelooflijke team inspireert kinderen om alles te overwinnen wat tussen hen en hun rooskleurigste toekomst staat en geeft hen zelfvertrouwen en zin in avontuur. Ze koesteren hun dromen en stimuleren hun positiviteit door reizen aan te bieden die kinderen de momenten geven die ze nodig hebben om in zichzelf te geloven en voorbij het alledaagse te denken aan een grotere, mooiere toekomst.

Vector yellow rotating

Bedlam farm wildlife rescue

Bedlam Farm Wildlife Rescue is een liefdadigheidsinstelling voor het welzijn van dieren, gevestigd in Marton, Lincolnshire.

Bedlam Farm Wildlife Rescue staat open voor alle soorten gewonde, zieke of verweesde dieren en helpt elk dier dat binnenkomt; ze worden met de hand grootgebracht, weer gezond gemaakt en vakkundig gerehabiliteerd voordat ze weer in het wild worden vrijgelaten.

Vector yellow rotating

TheHorseCourse

Elk jaar werkt TheHorseCourse met meer dan 500 jongeren, gezinnen en volwassenen in nood om belangrijke weerbaarheidsvaardigheden opnieuw te leren en te oefenen op een leuke maar uitdagende manier, door te werken met speciaal getrainde paarden. Ze hebben ook een vrijwilligersprogramma dat verband houdt met tuinbouw, paarden en kippen!

TheHorseCourse leert mensen hoe ze hun levensvaardigheden kunnen verbeteren.

Vector yellow rotating

Wood green

Wood Green biedt een veilig onderkomen, gespecialiseerde zorg en een betere toekomst voor duizenden in de steek gelaten en verwaarloosde dieren, waaronder honden, katten, konijnen, knaagdieren en kippen.

Veel van deze dieren krijgen te maken met ernstige medische problemen en complexe gedragsproblemen. Anderen hebben gewoon een nieuwe thuis nodig omdat hun eigenaars hen niet langer kunnen houden.

Zij wijzen nooit een dier af en bieden de zorg en rehabilitatie die nodig zijn om hen een tweede kans te geven.