Waarom kiezen voor een plastic kippenhok?

Why Choose a Plastic Chicken Coop?
Jarenlang was de traditionele materiaalkeuze voor kippenhokken beperkt tot hout! Er zijn verschillende plastic hokken op de markt - maar ze zijn niet allemaal gelijk...

Jarenlang was de traditionele materiaalkeuze voor kippenhokken beperkt tot, nou ja...hout! Tegenwoordig zijn er verschillende plastic kippenhokken op de markt. Maar niet alle plastic kippenhokken zijn gelijk!

Andere plastic kippenhokken worden goedkoop in het buitenland gemaakt en zijn daarom alleen verkrijgbaar met een teleurstellende garantie van 2 jaar. Nestera kippenhokken worden stevig en duurzaam gebouwd in onze werkplaats in Engeland met 100% gerecycleerd plastic afval waarbij we zowel de kippen als de eigenaar in gedachten houden.Dit is waarom de Nestera kippenhokken een iets langere garantie bieden dan 2 jaar...

Waarom zijn de plastic kippenhokken beter dan de houten modellen?

  • Onderhoudsvriendelijk

Het is helemaal niet nodig om een Nestera kippenhok te behandelen met een pluimvee-veilig middel of om verrotte balken te vervangen. Onze kippenhokken zijn bestand tegen alle extreme weersomstandigheden inclusief uv en zullen na verloop van tijd dus niet gaan degraderen. Dit is de reden waarom we zo zeker zijn om onze branche-beating 25 jarige garantie aan te bieden.!

  • Eenvoudig te reinigen

Nestera kippenhokken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Even afspuiten is voldoende en hardnekkige modder en/ of uitwerpselen kunnen eenvoudig met een harde borstel verwijderd worden. Het gebruik van onze uitneembare uitwerpselenbakken maakt het schoonmaken nog eenvoudiger! In tegenstelling tot traditioneel hout, drogen onze 100% gerecycleerde plastic hokken binnen enkele minuten. Dit maakt een enorm verschil in de winter wanneer het enkele uren kan duren alvorens een houten hok helemaal is opgedroogd.

Als je verschillende partijen vogels houdt, is bioveiligheid van cruciaal belang zodoende geen ziekten van de ene partij op de andere over te dragen. Het is moeilijk om er zeker van te zijn dat een houten hok volledig is ontsmet; een plastic kippenhok kan echter gemakkelijker worden schoongemaakt en met een ontsmettingsmiddel worden behandeld alvorens klaar te zijn voor de volgende partij vogels.

  • Bestand tegen rode mijt

Dit is een belangrijke! Onze plastic hokken hebben veel minder last van de gevreesde rode mijt. De rode mijt is een ectoparasiet die het bloed van een kip opzuigt. Overdag verstoppen ze zich in spleten in het kippenhok en 's nachts komen ze tevoorschijn om een bloedmaaltijd te nemen van de kippen die op de slaapplaats zitten. Als de plaag erg groot is, kan het gebeuren dat de kippen weigeren om 's nachts naar binnen te gaan. Rode mijten verminderen de eierproductie en kunnen de dieren doden.

Onze slim ontworpen Nestera kippenhokken zijn het resultaat van tientallen jaren ervaring met kippen en bieden veel minder schuilplaatsen voor rode mijten dan een houten kippenhok van vergelijkbare grootte.

In tegenstelling tot houten hokken kan een Nestera kippenhok - indien er rode mijten gesignaleerd worden - makkelijk met een hogedrukspuit worden schoongespoten waarna de rode mijten snel en eenvoudig worden weggespoeld. Rode mijten verbergen zich ook onder dakbedekking waar ze onmogelijk te bereiken zijn. Het mijtvrij houden van een houten huis is kostbaar én tijdrovend. Verschillende behandelingen, zoals Diatom en Poultry Shield, zijn niet goedkoop en moeten het hele jaar door maandelijks worden toegepast.

  • Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk voor pluimvee. Wij nemen de gezondheid van kippen zeer serieus en hebben bij het ontwerp van onze nieuwe serie hokken rekening gehouden met factoren zoals condensatie. Alle Nestera hokken zijn voorzien van permanente én regelbare ventilatie.

  • Insolatie

Het plastic dat we gebruiken is 100% gerecycleerd en is een uitstekende isolator. In de wintermaanden ligt de temperatuur in het hok door de ventilatie dicht tegen de omgevingstemperatuur van buiten aan. Kippen kunnen echter goed tegen de kou omdat hun veren een goede isolatie bieden.

Tijdens de warmere zomermaanden reflecteren onze stevige, uv-bestendige daken de zonnewarmte goed waardoor de kippen koel en comfortabel blijven. Bij elk kippenhok is het belangrijk dat de kippen - indien ze in een ren moeten verblijven - van voldoende schaduw zijn voorzien.

  • Nestera’s 25 jarige garantie

De initiële kosten van een houten hok zijn vergelijkbaar met die van een plastic hok; maar de levenslange kosten van een houten model zijn veel, veel hoger dan die van een Nestera hok. Houten hokken vereisen regelmatige, dure houtbescherming, houtreparaties en een constante behandeling tegen rode mijt; Nestera hokken zijn zo solide gebouwd, met materialen die bestand zijn tegen rode mijt, dat we blij zijn dat we onze branche-beating van 25 jaar garantie kunnen aanbieden over ons hele assortiment! Andere kunststof kippenhokken op de markt bieden slechts een zorgwekkende garantie van twee jaar...

Als je ons aanbod van 100% gerecycleerde plastic kippenhokken vergelijkt met ouderwetse houten kippenhokken, dan is het een uitgemaakte zaak!

Time to read: 3 minutes

1 reactie

Bonjour,
est-ce que les roues sont vendues avec le poulailler en plastique ou est-ce une option?
Dans quelle rubrique se trouve la volière (image ci-dessous)?
En vous remerciant, bien cordialement.

laval

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Kippenhok

399,00 €
63 reviews