De mening van de Poultry club of Great Britain over de Nestera kippenhokken

The Poultry Club of Great Britain Reviews Nestera Chicken Coops
"Wij van de Poultry Club of Great Britain zijn gerustgesteld door het feit dat Nestera kippenhokken een robuust, tegen rode mijten bestand onderkomen bieden met een goed ventilatiesysteem..."
Bij Nestera zijn we erg trots op wat we hebben bereikt met onze gloednieuwe serie kippenhokken. Onze hokken zijn ontstaan uit een gedeelde passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn én geavanceerde technologie. Ze zijn ontworpen en vervaardigd in onze eigen werkplaats in het Verenigd Koninkrijk en gemaakt van 100% gerecycleerd plastic afval. Het gerecycleerde plastic zelf wordt gevormd in 's werelds grootste installatie voor nascheiding van afval tot energie, waarbij duurzaam biogas het bijproduct van het gehele recyclingproces is. Ons grootste kippenhok is gemaakt van het equivalent van 2.000 lege shampoo flessen, dat is heel wat plastic dat uit roulatie is genomen! Niet alleen zijn Nestera kippenhokken zeer milieuvriendelijk; ons nieuwe assortiment is ook herzien met een verscheidenheid aan upgrades en verbeteringen zodoende hardnekkige uitdagingen aan te pakken. Denk onder meer aan het voorkomen van rode mijten en het creëren van een effectieve ventilatie. We hadden onlangs de kans om Lee Grant te ontmoeten, voorzitter van de Poultry Club of Great Britain, om hem onze nieuwste Nestera kippenhokken te laten zien :

"Ik was echt onder de indruk van de nieuwe Nestera-reeks kippenhokken met een reeks verbeteringen en extra functies.” Twee van de moeilijkste problemen voor de gezondheid van kippen zijn rode mijten en ventilatie. Bij de Poultry Club of Great Britain weten we dat Nestera een robuuste, tegen rode mijten bestendige stal heeft ontworpen met een goed ventilatiesysteem dat kan worden aangepast aan het aantal kippen en het weer/seizoen. De gemakkelijke toegang maakt het schoonmaken veel eenvoudiger dan de traditionele kippenhokken én bespaart kippenhouders veel moeite en tijd door te zorgen voor een schone omgeving, vrij van vuil en schadelijke gassen die zich kunnen ophopen. Ik vind vooral de ruimte onder de verhoogde stal mooi, die de kippen een veilige plek biedt om te eten en te drinken, en tevens ook schaduw en beschutting garandeert bij extreme weersomstandigheden. Het is belangrijk dat kippen tijd buiten doorbrengen om hun natuurlijke gedragingen tot uiting te laten komen, wat hun algemene gezondheid ten goede kan komen. Nestera hokken zijn ideaal om kippen in de mogelijkheid te voorzien tijd buiten het hok door te brengen en dit in een 100% veilige omgeving, vrij van roofdieren. Bovendien worden de hokken in het Verenigd Koninkrijk op duurzame wijze vervaardigd uit 100% gerecycleerd plastic, zodat u er zeker van kunt zijn dat u iets voor het milieu doet. Je zult het met ons eens zijn; het is een meer dan positieve professionele mening! Je kunt onze nieuwe reeks duurzame kippenhokken bekijken, Nestera 100% gerecycleerde plastic kippenhokken.

Time to read: 2 minutes

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Kippenhok

399,00 €
63 reviews