Kerst verlanglijstje voor kippenhouders

Wishlist for chicken keepers
Of je nu een doorgewinterde pluimveeprof bent of net begint met het houden van kippen, wij hebben de must-have artikelen verzameld die deze feestdagen eier-stra speciaal zullen maken.

Maak je klaar om wat kakelvers plezier toe te voegen aan je verlanglijstje voor Kerstmis! Of je nu een professionele pluimveehouder bent, dan wel een leek in het houden van kippen; wij hebben enkele must-have artikelen verzameld waardoor de feestdagen een pak specialer zullen worden. Benieuwd? Lees dan zeker even onze blog en bekijk ons verlanglijstje!


Van makkelijk schoon te maken kunststof kippenhokken tot de Nestera automatische deuropener; deze goodies maken niet alleen je leven makkelijker maar zorgen er tevens ook voor dat je gevederde vriendjes gelukkig én veilig zijn. En wie weet - als je dit jaar bijzonder braaf bent geweest - kan de kerstman je misschien wel verrassen met het kippenhok van je dromen - ruim, mooi én met wielen die bijdragen aan het gebruiksgemak!


Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles want daarnaast hebben we nog enkele andere leuke traktaties en hebbedingetjes gevonden. Denk bijvoorbeeld maar aan de Muck Boots waardoor klusjes een pak aangenamer worden; het ultieme kippenboek van 2023 om te verslinden op een gezellige winteravond bij het haardvuur of een leuk paar sokken met kippen waardoor je automatisch gaat glimlachen. Voor de kleine kippenliefhebbers is er dan weer het schattige nachtlampje of de eigenzinnige eierscheider die vast en zeker voor een lach zal zorgen in de keuken.


En voor degenen die van plan zijn om hun toom kippen in het voorjaar verder uit te breiden, is er de Brinsea Mini II Eco Incubator. Niet alleen ideaal om zelf eieren uit te broeden, maar tegelijk ook super leuk; bijzonder leerzaam én bekend omwille van de uitstekende uitkomstpercentages!


Kortom, kies voor één van deze leuke kerstcadeautjes en we kunnen jou garanderen dat je gevederde vriendjes jou dankbaar zullen zijn!

De essentie:

1. Uitwerpselenbakken – Wil je het kippenhok NOG sneller en makkelijker schoonmaken? Investeer dan vandaag nog in een set unieke uitwerpselenbakken die het kippenhok transformeren van basis naar luxueus!

2. Nestera automatische deuropener – Dit is het ENIGE product dat vrijwel zeker zal worden aangeraden door menig pluimveehouder. Het maakt niet alleen JOUW leven een pak makkelijker maar zou ook wel eens het leven van je kippen kunnen redden.

3. De Wagon – Als je dit jaar bijzonder braaf bent geweest, brengt de kerstman je MISSCHIEN wel het kippenhok van je dromen. Een ruim, mooi kippenhok op wielen dat de perfectie benadert!

De Wagon


Praktische geschenken

1- Muck Boots  – Snelle en gemakkelijke laarzen om aan te trekken en zo comfortabel dat je ze gewoon wilt aanhouden. (De modellen voor mannen zijn overigens aan de helft van de prijs!)

 

2- Boeken Kippen in de tuin - HET kippenboek dat al je vragen over het houden van kippen beantwoordt. Perfect om in de winter lekker op de bank voor een knapperend haardvuur te lezen!

3- Sokken Many Mornings Egg and Chicken- Kerstmis en sokken gaan samen zoals Kerstman en sneeuw. Met deze sokken tover je het hele jaar door een glimlach op het gezicht van elke kippenliefhebber!

4- Lamp Night Light for Kids, Cute Chicken Lamp - Het ideale geschenk voor elke kippenliefhebber in spé; super leuk, praktisch én tevens perfect voor grote “kinderen”!

 

5 - Eierscheider LuoCoCo Cute Egg Separator - Dit is even praktisch als weerzinwekkend en zal waarschijnlijk voor veel hilariteit zorgen tijdens de feestdagen; handig bij diverse culinaire capriolen!

 

6- Traktatie-automaat voor kippen Feathers & Beaky | Peck It Treat Dispenser for Chickens - Wat koop je voor een toom kippen die alles al heeft? Jawel, een traktatie-automaat. Deze zien er geweldig uit, zijn duurzaam, populair en gevuld met zaden of levende meelwormen, hét perfecte cadeau!

7- Broedmachine voor eieren Brinsea Mini II Eco 10 Egg Incubator  – Wil je de toom kippen in de lente graag uitbreiden dan kun je ook zelf de eieren uitbroeden met behulp van een incubator. Dergelijke toestellen zijn niet alleen leuk en leerzaam maar staan ook garant voor uitstekende uitkomstpercentages!

 

Time to read: 3 minutes

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Kippenhok

399,00 €
63 reviews