Bekijk vogels van dichtbij met ons nieuwe draadloze vogelhuis camerasysteem

Watch Birds Up Close With Our New Wire-Free Bird Box Camera System 
Wij zijn verheugd u te kunnen aankondigen dat wij erin geslaagd zijn om - wereldwijd - het eerste draadloze wifi vogelhuis camerasysteem te ontwikkelen. Heeft u een hekel aan overtollige draden en kabels, dan bent u wel degelijk op de juiste plaats.

Het is vogelseizoen en we zijn er erg blij mee dit jaar!

Na 20 jaar als pionier én blijvend perfectioneren van ons vogelhuis camerasysteem, zijn we erin geslaagd om 2 marktleidende oplossingen te introduceren die vast en zeker de gevoelige snaar van eender welke vogelliefhebber zullen weten te raken!

Wifi vogelhuis camerasysteem op zonne-energie

Wij zijn verheugd u te kunnen aankondigen dat wij erin geslaagd zijn om - wereldwijd - het eerste draadloze wifi vogelhuis camerasysteem te ontwikkelen. Heeft u een hekel aan overtollige draden en kabels, dan bent u wel degelijk op de juiste plaats. Met behulp van ons wifi vogelhuis camerasysteem op zonne-energie kunt u vanaf nu genieten van 24/7 ononderbroken toegang tot close-up HD beelden en audio content van nestelende vogels. Bovendien kan de batterij makkelijk een volledig broedseizoen lang meegaan zonder deze op een externe stroombron te moeten aansluiten. 

U hoeft het vogelhuis camerasysteem dus niet langer in de buurt van een externe stroomvoorziening te plaatsen, wat het gebruiksgemak alvast ten goede komt. De camera wordt eenvoudigweg opgeladen met behulp van een zeer efficiënt zonnepaneel dat voorzien is van een eigen ingebouwde lithium-ion accu. Op die manier blijft de camera volledig opgeladen; zelfs op de meest bewolkte dagen. En in het geval dat de accu van het zonnepaneel toch leeg raakt, dan kunt u deze eenvoudig van het systeem loskoppelen en binnenshuis opladen door hem met het stroomnet te verbinden. Bovendien heeft de camera een intern geheugen van 32GB zodat u tot wel 80 uur aan opnames kunt maken van uw nestelende vogels.

 

Een traditioneel alternatief voor zonne-energie

Het alternatief voor ons wifi vogelhuis camerasysteem op zonne-energie is onze wifi vogelhuis camera met PoE Extension. Naast de traditionele wifi verbinding, kan de camera ook buiten het wifi bereik functioneren met behulp van een optionele CAT5e ethernet kabel (tot 100m) die verbinding maakt met een router. Met onze Power over Ethernet (PoE) adapter kunnen we de camera van stroom voorzien op momenten dat er zich geen wifi of stopcontact in de buurt van het vogelhuisje bevindt. Bovendien zijn deze kabels 100% weerbestendig en omvat het systeem tevens ook een camera montagebeugel die bijdraagt aan de uiteindelijke installatie. (Deze PoE kit is optioneel beschikbaar bij onze wifi camera.) Een Micro SD geheugenkaartje kan eveneens aan de camera worden toegevoegd met de bedoeling video’s en audio content van uw nestelende vogels te verzamelen.

Specificaties en kenmerken

Beide camera’s kenmerken zich door een aaneenschakeling van spectaculaire functies met de bedoeling live beelden te maken én ze te bekijken. Onze wifi camera op zonne-energie en de traditionele standaard wifi camera zijn uitgerust met respectievelijk 3.0 en 4.0 Megapixels zodoende Full HD kleurenbeelden te leveren waarmee zelfs de kleinste details moeiteloos aan het licht komen. (Zelfs in ruimtes die minder goed verlicht zijn.)

We hebben werkelijk aan elk detail gedacht om dit nestseizoen voor u zo aangenaam mogelijk te kunnen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld onze camera aan een vooraf scherpgestelde lens gekoppeld zodoende u een perfect bovenaanzicht van de nestkamer te kunnen bieden. Bovendien blijven de HD beelden zonder enige vervorming behouden, wat de kwaliteit ten goede komt. Het plaatje is pas helemaal compleet dankzij de geïntegreerde lichtsensor én het infrarood nachtzicht aan de hand van leds die bijdragen aan een kristalhelder zwart/ wit beeld; zelfs in totale duisternis.

Verder hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets van de actie mist want - indien gewenst - kunt u ervoor kiezen om directe meldingen op uw smartphone te ontvangen zodra een vogel het nestkastje komt opzoeken. Dankzij de ingebouwde bewegingsdetectie wordt de camera automatisch ingeschakeld zodra een vogel het nestkastje binnen komt.

Maar zeg nu zelf, wat is een vogelobservatie zonder bijbehorend getjilp en vogelgezang? Daarom hebben we eveneens een ingebouwde microfoon voorzien zodat de kristalheldere beelden vergezeld worden van de mooiste vogelgeluiden.

Hier bij Nestera vinden we het bijzonder leuk om dergelijke content met anderen te kunnen delen. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om - via onze beveiligde app - de gemaakte camerabeelden rechtstreeks, en op een geheel veilige manier, vanaf uw smartphone of tablet met uw familie en/ of vrienden te delen. Ongeacht waar en wanneer!

Als hevige voorstanders van dierenwelzijn, stellen wij het welzijn van vogels centraal bij alles wat wij doen. Het is dus niet verwonderlijk dat onze vogelhuisjes vervaardigd zijn uit verantwoord verkregen Western Red Cedar hout. Bovendien zorgen de natuurlijke oliën in het cederhout ervoor dat de vogelhuisjes niet hoeven behandeld noch geschilderd te worden.

Verder zorgen de doorschijnende vensters voor een optimaal lichtniveau - wat de camera ten goede komt - zonder daarbij eventuele roofdieren binnen te laten. Het verwijderbare paneel aan de voorkant van het vogelhuisje draagt dan weer bij aan een snelle en gemakkelijke reiniging.

Onze vogelhuis camerasystemen voldoen aan de richtlijnen van de RSPB en de BTO én worden aanbevolen door verschillende natuurorganisaties zoals onder meer de British Trust for Ornithology en The Wildlife Trusts. Verder werden onze vogelhuis camerasystemen eveneens gebruikt in BAFTA en Emmy Award-winnende wildlife documentaire serie, Frozen Planet, evenals BBC's Springwatch en Autumnwatch, en ITV's Love Your Garden.Heeft u ons wifi vogelhuis camerasysteem al toegevoegd aan uw kerstverlanglijstje? 


Time to read: 4 minutes

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Kippenhok

399,00 €
63 reviews