Vector yellow rotating

Makkelijk te verplaatsen

Ondanks zijn robuust uitziende design, kan de Wagon vrij makkelijk worden verplaatst dankzij de 4 geïntegreerde wielen.
Vector yellow rotating

Pikorde

De Wagon is voorzien van een vernuftig zitstoksysteem met drie niveaus voor maximaal 8 grote kippen of 12-15 krielkippen. Elk van de drie zitstokken kan bovendien gemakkelijk worden verwijderd wat altijd handig is aangezien niet alle kippen graag op stok slapen.
Vector yellow rotating

Toegang en veiligheid

Het voorpaneel van de Wagon is voorzien van een grote versterkte deur zodat kippenhouders gemakkelijk toegang hebben om het hok te onderhouden en schoon te maken. De 2 zware roestvrijstalen grendels op de voordeur moeten ervoor zorgen dat ongewenste bezoekers buiten worden gehouden.
Vector yellow rotating

Bestand tegen roofdieren

De Wagon wordt gekenmerkt door een verticaal schuifdeurtje dat overigens 100% compatibel is met de Nestera automatische deuropener. Er is ook een handmatige schuif om het deurtje open te houden of te vergrendelen.
Bekijk de video
SHOP NU
Vector yellow rotating

Grote nestkasten

Aan de achterkant van de Wagon bevinden zich twee grote, individuele nestboxen waarin uw kippen rustig hun eieren kunnen leggen, weg van het hoofdgedeelte van het hok. Een harde, rubberen, weerbestendige afdichting boven de nestboxen zorgt ervoor dat er geen regenwater naar binnen sijpelt.
Vector yellow rotating

Ventilatie

Elk Nestera kippenhok heeft volledig regelbare ventilatie, en de Wagon is daarop geen uitzondering; twee regelbare ventilatieopeningen aan de voorkant kunnen in verschillende mate worden geopend of gesloten, afhankelijk van het weer. In tegenstelling tot de andere kippenhokken in het assortiment, heeft de Wagon een reeks ventilatienokken die verborgen zijn onder de daklijn aan de voor- en achterkant. Dit zorgt voor een constante luchtstroom door het hok, ruim boven de koppen van uw kippen.
Vector yellow rotating

Eenvoudige reiniging

Het gladde oppervlak van de Wagon laat rode mijten geen kans om zich te verstoppen. Bovendien is de binnenkant ook makkelijk schoon te maken wat eveneens een pluspunt betekent in de strijd tegen rode mijt. Het gerecycleerde plastic droogt in enkele ogenblikken wat een groot verschil is met de klassieke houten kippenhokken.
Vector yellow rotating

Ongeëvenaarde duurzaamheid

Het stoere uiterlijk van de Wagon wordt ondersteund door zijn duurzaamheid. Alle panelen zijn gemaakt van 9 mm dik 100% gerecycleerd plastic. Dit minimaliseert de impact op het milieu en biedt een veel langere levensduur dan elk ander hok. Het slijtvaste gerecycleerde plastic is bestand tegen uv en zal na verloop van tijd niet afbreken.

Iconisch design

Makkelijk te verplaatsen

3 zitstokken

Grote voordeur

25 jaar garantie

De Wagon

x8

Afmetingen buitenkant

Hoogte: 1332mm

Breedte: 1157mm

Diepte: 1770mm (incl. helling en nestkast)

Afmetingen binnenkant

Breedte: 800mm

Diepte: 990mm (excl. nestkast)

SHOP NU

REVIEWS

Alles zeer efficiënt, bestelling en levering.Het was even wennen aan de montage maar het is zeer stevig en een zeer goed ontworpen kippenhok. Mijn kippen waren er meteen dol op.

Fiona S.

5stars

Ik had hulp nodig om het hok in elkaar te zetten maar dat was het zeker waard. Mijn 4 reddingskippen lijken er 's nachts erg gelukkig in en het is gezellig, stevig en heel gemakkelijk schoon te houden. De service die ik van Nestera heb ontvangen is ongeëvenaard.

Sheena C.

5stars

Makkelijk te reinigen en beter bestand tegen de rode vogelmijt.😊

David H.

5stars

Dit kippenhok is eenvoudig en snel in elkaar te zetten en is gemakkelijk schoon te houden. Mijn kippen zitten warm, droog en zijn heel gelukkig. Ze hebben veel ruimte en zijn dol op hun diepe bed. Dit hok ziet er ook mooi uit. Geweldige service van Nestera en de levering was snel. Elke cent waard.

Heather M.

5stars

Mijn man had niet veel tijd nodig om alle onderdelen in elkaar te zetten; de instructies waren zeer nuttig. Mijn kippen zijn er dol op. Ik heb het grote hok gekocht voor mijn 7 kippen zodat ze veel bewegingsruimte hebben. Ik ben van plan meer kippen aan te schaffen. Ik vind het geweldig dat ik het hele hok kan afspuiten, dat helpt mijten en andere plagen te verminderen. Mijn vorige houten hok ging minder dan 2 jaar mee. Met dit hok denk ik wel enkele jaartjes verder te kunnen.

Natalie O.

5stars