Vector yellow rotating

Het beste van beide werelden

We hebben de beste eigenschappen van het grondhok én het verhoogde kippenhok gecombineerd zodoende de perfecte allrounder te creëren. 

Het kippenhok met onderstel is laag genoeg voor jonge kippen om het hok via de loopbrug te betreden en tegelijk voldoende hoog om een beschutte ruimte onder het hok te creëren ter bescherming tegen zon en regen.

Vector yellow rotating

Verhoogde positie

Het kippenhok met onderstel staat 22,5 cm boven de grond, is gemakkelijker schoon te houden, biedt uw kippen bescherming tegen vorst én houdt ongedierte weg van het hok.
Vector yellow rotating

Gemakkelijk te reinigen kippenhok

Doordat het vuil zich niet aan de gladde oppervlakken aan de binnenkant van het hok hecht, is het veel makkelijker schoon te maken met water - er zijn dus geen agressieve chemicaliën nodig. 

Het schoonmaken van een Nestera hok gaat nog sneller met de verwijderbare uitwerpselbakken die goed toegankelijk zijn via de grote achterdeur van het hok. Dankzij de quick-release clips kan elk deel van het hok gemakkelijk uit elkaar worden gehaald voor een grondige reiniging.

En het beste deel? De kippenhokken drogen - in tegenstelling tot de traditionele houten hokken - in slechts enkele luttele seconden!

Bekijk de video
SHOP NU
Vector yellow rotating

Vaarwel rode mijt

Het gladde interieur van de de Nestera kippenhokken weet alvast één van de meest hardnekkige problemen van kippenhouders, op te lossen; rode mijt. Doordat rode mijten zich nergens echt goed kunnen verstoppen, kun je ervan op aan dat plagen tot het verleden behoren!

 

Beschikbaar in 3 formaten en met accessoires

Ideaal kippenhok voor eender welke situatie

Eenvoudig te reinigen

Bestand tegen rode mijt

Verhoogd en beveiligd

25 jaar garantie

Klein kippenhok

x3

Externe afmetingen

Hoogte: 995mm

Breedte: 988mm (inclusief nestkast)

Diepte: 993mm (inclusief loopbrug)

Interne afmetingen

Breedte: 890mm (inclusief nestkast)

Diepte: 560mm

Medium Coop

x5

Externe afmetingen

Hoogte: 995mm

Breedte: 988mm (inclusief nestkast)

Diepte: 1138mm (inclusief loopbrug)

Interne afmetingen

Breedte: 890mm (inclusief nestkast)

Diepte: 800mm

Large Coop

x8

Externe afmetingen

Hoogte: 995mm

Breedte: 1385mm (inclusief nestkast)

Diepte: 1279mm (inclusief loopbrug)

Interne afmetingen

Breedte: 1210mm (inclusief nestkast)

Diepte: 800mm

SHOP NU

KLANTENREVIEWS

We hebben ons middelgroot kippenhok met onderstel nog maar een maand, maar ik ben erg tevreden.
Na drie jaar vielen ons goedkope houten kippenhok en ren uit elkaar. Hoewel dit hok niet goedkoop is, leek het me wel meteen de juiste optie. Onze drie grote kippen hebben zich er vlot in geïnstalleerd en met de uitwerpselenbakken is het heel gemakkelijk om het strooisel schoon te maken en te vervangen. Zou het zeker aanraden.

Chris S.

5stars
Ik heb het kleine kippenhok met onderstel voor mijn 4 krielkippen gekocht. Het was heel gemakkelijk in elkaar te zetten en er zaten duidelijke instructies bij.
Het hok ziet er goed uit en mijn kippen hebben nu een gemakkelijk schoon te maken, warm en droog onderkomen. Ik overweeg nu om het grote hok aan te schaffen voor mijn andere kippen.

Yvonne W.

5stars
Mijn kippen zijn er dol op. Ik heb het grote kippenhok met onderstel gekocht voor mijn 7 kippen opdat ze voldoende bewegingsruimte zouden hebben.
Ik vind het geweldig dat ik het hele hok kan afspuiten waardoor mijten en andere plagen worden beperkt.
Mijn vorige houten hok ging minder dan 2 jaar mee. Met dit hok denk ik dat ik voorlopig geen nieuw hok nodig heb.

Natalie O.

5stars
Ik heb het middelgrote kippenhok met onderstel voor mijn 4 kippen gekocht en helemaal zelf in een uur in elkaar gezet. Instructies duidelijk en eenvoudig.
Ik hou van de eenvoudige reiniging en het gemak waarmee je de eieren kunt verzamelen. Minder prijzig dan een ander bekend kippenhokmerk en naar mijn mening iets stijlvoller.
Het feit dat het gemaakt is van gerecycleerd plastic is een bonus. Een echte aanrader.

Jem W.

5stars
Geweldig nieuw hok voor de kippen. Gekocht omdat we problemen hadden met rode mijt in hun oude houten hok.
Makkelijk in elkaar te zetten. Mijn dochter en ik hadden het binnen een uur in elkaar gezet. Zo gemakkelijk schoon te maken en te houden. Gelukkige kippen en gelukkige eigenaars.

Donna H.

5stars